Losyen Power Suami Melambatkan Ejakulasi-Isteri Hangat Memuaskan Suami 18SX


LOSYEN POWER 31

KOD : BRUTAL

KHUSUS UNTUK SUAMI
(DI REKA MENEPATI SPESIFIKASI KESATUAN EROPAH)
Ianya cepat meresap, kering & selesa untuk digunakan…
Supaya isteri tidak kecewa terhadap daya tahan suami…
Suami perkasa isteri akan tersenyum ceria…

Dirumus khas untuk suami… benar-benar hebat.

KELEBIHAN BILA DISAPU

 • > Suami akan jadi lebih segar & berdaya tahan.

 • > Menyegarkan dan menghangatkan.

 • > Pelayaran lancar dan jauh…

KANDUNGAN

Aqua, Herbs, Ultrathix P100, Virgin Coconut Oil, Triethanolamine, PVPK, Lubrajel, Mirasil CM5, Germaben & Strawberry Flavour.

CARA PENGGUNAAN

Disyorkan memakai Losyen Power 31, 30-60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau lumur rata pada bahagian berkenaan (terutama bahagian “sensitive area”). Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu sebelum bersama isteri

 

Amalkan menggunakan Losyen 3 Lines (Lelaki)

Dengan menyapu dan mengurut menggunakan Losyen 3 Lines, ianya akan membantu meningkatkan sistem peredaran darah. Seterusnya, ia membantu proses ketegangan dan pengembangan. Boleh digunakan sekerap mungkin.

Amalkan minum Kopi Nanduk

Kopi Nanduk adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Malah ia juga mampu menguatkan otot badan anda. Dengan rasa hebat aroma kopi, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.

Dengan mengamalkan minum Kopi Nanduk, ia dapat membantu mempertingkatkan daya keupayaan anda secara semulajadi. Tahap kesihatan anda akan meningkat dalam jangka masa panjang.

Amalkan menggunakan Losyen Power 31 (Lelaki)

Diformulasi khusus untuk lelaki yang cepat klimaks. Suami disyorkan memakai Losyen Power 31, 30 ~ 60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapu 2 @ 3  titis dan lumur rata pada bahagian berkenaan (bahagian leher “sensitive area”). Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu sebelum bersama isteri. Anda akan mampu bertahan lama. (1~2 jam).

Kesan selepas menggunakannya, suami akan jadi lebih segar dan berdaya tahan serta pelayaran lebih lancar, jauh dan menghangatkan.

Rahsia Kebahagiaan Rumahtangga Dengan Produk BioAsli
(Ruang ini untuk dibaca oleh pasangan suami isteri sahaja)
Minum Minyak Kelapa Dara iaitu VCOP @ VCOHS (Kekuatan Dalaman)

Di antara syarat untuk kebahagiaan rumahtangga (keintiman perhubungan) anda memiliki tubuh badan yang sihat. Dengan minyak kelapa dara (VCOP + VCOHS) organ dalaman seperti jantung, buah pinggang, hati, saluran darah, prostat dan lainnya akan berfungsi dengan efisyen, memberikan kekuatan maksima. Hasilnya, perjalanan darah akan lancar, hormon untuk keperluan keintiman terhasil dengan banyak. Libido (keinginan) anda meningkat secara alami. Daya tahan tubuh meningkat. “Anda suami, gagah sebagai nakhoda, sementara anda sebagai isteri, hebat menempuh gelombang”.

Sapukan VCOP @ VCOHS pada bahagian berkenaan selepas mandi setiap hari

VCOP berfungsi sebagai pemangkin regenerasi kulit. Kadar pertumbuhan sel baru lebih cepat. Kulit memberikan keanjalan maksima, pembuluh darah di lapisan atas kulit segar dan elastik, memberikan kelancaran pengaliran darah, sementara otot di lapisan bawah kulit mempunyai daya kekuatan untuk mengembang dan menguncup. Anda sedia maklum kesan demikian untuk saat bahagia anda. Selain itu VCOP @ VCOHS mampu membunuh sebarang jangkitan seperti kulat, virus dan bakteria, selain mampu memberi penyelesaian kepada kaum adam & hawa yang sudah lanjut usia.

Amalkan menggunakan Firming Cream (Wanita)

Kini gabungan herba terpilih, diadun bersama minyak kelapa dara, memberikan harapan yang menakjubkan bagi pertambahan saiz serta memperbaiki kontur hanya dalam masa 6 minggu.

Cara Pengunaan :-

Sapukan Firming Cream pada waktu pagi dan malam. Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam). Buat urutan perlahan dari bawah bahagian berkenaan, arah ke atas, sehingga paras garisan leher. Boleh digunakan sekerap mungkin.

Amalkan minum Kopi Nanduk

Kopi Nanduk adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Malah ia juga mampu menguatkan otot badan anda. Dengan rasa hebat aroma kopi, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.

Dengan mengamalkan minum Kopi Nanduk, ia dapat membantu mempertingkatkan daya keupayaan anda secara semulajadi. Tahap kesihatan anda akan meningkat dalam jangka masa panjang.

Amalkan menggunakan Losyen Kamar Sutra (Wanita)Waktu Penggunaan :-

Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 @ ½ jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya, keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup (Grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenangkan kepada bau yang lebih memberahikan.

Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen Kamar Sutra di keseluruhan bahagian berkenaan. Ianya bertujuan menambah aura keghairahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.

daftar percuma di http://goo.gl/5g6VL

Advertisements

5 comments on “Losyen Power Suami Melambatkan Ejakulasi-Isteri Hangat Memuaskan Suami 18SX

  • Salam,
   Bonus RM40,336 untuk anda walaupun tak pandai menaja! Sistem auto spillover 7×10! BARU LANCARRRR! PROJEK JANA INCOME RM100,000 SEBULAN!
   Rebut peluang dari Upgrade Plan Bioasli Spilover 5 X 20 Level Ke Auto Placement 7 X 10 Level + Kompress = Yang Pertama Di Dunia!
   Dapatkan Limpahan Downline Secara Automatik Dari Upline/syarikat!
   Bonus percuma untuk anda tahap 1=RM891.00
   Bonus anda tahap ke 2=RM6242.00
   Bonus Tahap ke 3 anda=RM40,336.00

   Daftar segera dapatkan tempat terawal dalam sistem kami! Diasaskan oleh Jutawan Internet Bioasli Malaysia! Baru Dilancarkan ~tempahlah tempat terawal dalam sistem ini!

   Rebut Bonus Buka Sekolah pada 1/1/2014 & Bonus Raya pada 1/7/2014 = Rebutlah wang tunai RM100,000!!!

   Bersama Team Speedrich99 yang paling aktif dan terbesar di Malaysia!!!!

   Dapatkan beribu-ribu downline PERCUMA dalam SISTEM SPILLOVER 7X10 GLOBAL….BONUS MENANTI ANDA SEHINGGA RM50,900 SEBULAN WALAU PUN ANDA TAK PANDAI MENAJA!
   daftar percuma di sini=PERCUMA SEPANJANG HAYAT ANDA~dapatkan bonus RM500 dalam 24 jam:
   http://bit.ly/cashjutawan

   P/S : PENTING!!! SEMASA ISI BORANG PASTIKAN BUTIRAN ANDA TEPAT KERANA PEMBAYARAN BONUS TERUS KE AKAUN BANK ANDA & PENDAFTARAN HANYA SEKALI SAHAJA SEUMUR HIDUP! TQ

   Daripada:
   En Shah Jehan
   0172378001 ~Speedrich99~
   http://bit.ly/cashlumayan
   ~anda terima email ini sekali sahaja seumur hidup~jika tak berminat sila forwardkan pada rakan anda yang mahu tambah pendapatan dari RM1,000 – RM5,000 Sambilan Duduk Di Rumah….TQ~

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s