Kalau dah bersara tu, diamlah, kata Pak Lah (kini Mahathir pula kena serang)


Kalau dah bersara tu, diamlah, kata Pak Lah

 

07 Ogs 2013

 

Mahathir_Pak_Lah

 

Buku Pak Lah, Awakening: The Abdullah Badawi Years In Malaysia memaparkan masa-masa beliau menjadi PM Malaysia. Seperti dilaporkan, jelas dalam buku tersebut banyak bahagian yang Pak Lah terpaksa membalas balik terhadap kritikan Mahathir sebelum ini.

Pak Lah juga perli Mahathir, antaranya Pak Lah bertekad tak mahu menjadi seperti Dr Mahathir. Pak Lah nak Najib Razak menjadi perdana menteri sendiri.

Tulis Pak Lah, “Sebab itu saya kekal berdiam diri selama ini. Saya percaya bila kita sudah bersara, kita akan bersara. Tidak lagi perlu kita campurtangan. Jika ada yang tidak puas hati, kita luahkan secara tertutup. Kenapa perlu hebahkan kepada media?.

Selamat Hari Raya Maaf zahir batin~Pendaftaran 10,000 ahli baru di buka sekarang! Jom Kita sambil Login Facebook anda dapat RM100 sehari! X jual barang, x perlu bercakap, x payah buat loan=DAPATKAN RM100 SEHARI HANYA SEBARKAN LINK WEBSITE ANDA! Wow! INCOME RM500 SEHARI=1 LEADER UTAMA/AKTIF YG MAHU JADI JUTAWAN internert Speedrich99 DIPERLUKAN SETIAP Negeri-Sabah, Sarawak, Kedah, Perak, P.Pinang, Perlis, Johor, Melaka, N. Sembilan, K.Lumpur, Selangor, Pahang, Terengganu, Kelantan~BONUS TERUS MASUK AKAUN BANK ANDA DALAM 24 JAM! 100 KLIK ANDA DAPAT RM10,000 SEBULAN! Jana RM500 dalam 24 jam! DAFTAR PERCUMA DI SINI:  http://bit.ly/jutawancash  >Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s